Användarvillkor för AB Pluss

AB Pluss (AB +) är en digital prenumerationstjänst som tillhandahålls av Small Step Media AS (”Small Step Media”), Akersgata 7, 0158 OSLO, Norge, organisationsnummer 923 076 085.

Dessa villkor reglerar köp och användning av AB + (”Villkoren”). Genom att registrera dig för tjänsten godkänner du att du ingår ett juridiskt bindande avtal med Small Step Media på uppdrag av företaget du representerar.

Om du inte godkänner detta avtal får du inte registrera dig som användare på AB+ eller på annat sätt använda tjänsten.

Vi rekommenderar att du läser användarvillkoren noggrant innan du använder tjänsten.

Abonnemanget

Abonnemanget löper ut vid utgången av den avtalsperiod som anges i beställningen, och förnyas automatiskt (då för en period av 12 månader), om du/ni inte säger upp abonnemanget senast 1 månad innan avtalsperioden löper ut. Du kan säga upp din prenumeration genom att kontakta kundservice@avfall2resurs.se.

Utebliven betalning anses inte vara giltig uppsägning.

Alla priser anges i svenska kronor, och aktuella priser finns tillgängliga på Small step medias hemsidor. Om inget annat särskilt anges är priserna exklusive moms. Vi gör vårt bästa för att tillhandahålla korrekt och aktuell information, men reserverar oss för att fel kan uppstå.

Small Step Media förbehåller sig rätten att ändra priserna på löpande prenumerationer när som helst med 1 månads varsel. De nya priserna kommer att meddelas på vår hemsida samt via e-post till den e-postadress du angav vid registreringen.

Tjänsten

För att få tillgång till AB+ måste du skapa en inloggningsanvändare. Vid tecknande av ett företagsabonnemang är det den som registrerar prenumerationen som ansvarar för att tilldela användarkonton till anställda i sitt företag inom de gränser som abonnemanget anger.

Användarkonton är personliga och kan inte delas mellan anställda. För att förhindra och upptäcka missbruk lagrar vi information om hur många enheter din användarprofil är inloggad på.

Om användaråtkomst inte fungerar tillfredsställande är det kundens ansvar att meddela Small Step Media (kundservice@avfall2resurs.se) detta.

Som prenumerant kan du alltid vara inloggad på AB+ på de enheter du använder. Vad du har tillgång till från Small Step Medias innehåll beror på vilken typ av prenumeration du har.

Small Step Media förbehåller sig rätten att när som helst ändra eller avsluta de produkter och tjänster och kombinationer av produkter och tjänster som erbjuds. I så fall kommer vi att ge dig information på den e-postadress du angav när du registrerade prenumerationen.

Ansvar för konsekvenser av innehåll

Small step media strävar efter att säkerställa att all information vi publicerar är korrekt. Fel kan fortfarande uppstå i vissa fall. Small Step Media frånsäger sig allt ansvar för affärskonsekvenser till följd av användningen av information, siffror, finansiella data eller analysverktyg på våra tjänster.

Kunden kan därför inte hålla Small Step Media, våra anställda, informationsleverantörer eller andra källor ansvariga för förseningar, fel eller brister i eller för användningen av informationen på de digitala tjänsterna.

Upphovsrätt

Delar av innehållet på AB+ ägs av tredjepartsinformationsleverantörer, i vilket fall de innehar de immateriella rättigheterna till informationen. På övrigt innehåll innehar Small Step Media de immateriella rättigheterna. Det är inte tillåtet att vidarebefordra eller sälja bearbetad eller obearbetad information till andra utan giltigt skriftligt avtal med Small Step Media som uttryckligen anger sådana rättigheter.

Marknadsföring och kommunikation

När du prenumererar på AB+ får du då och då information via e-post, SMS, telefon eller brev med information om ditt abonnemang, såsom betalning, ändringar, tekniska problem etc. Vi skickar dig denna typ av information i kraft av avtalsförhållandet , och du kommer inte att kunna avsluta prenumerationen genom att svara på sådan kommunikation.

Som medlem får du och de användare som är registrerade på ditt företag vårt veckovisa nyhetsbrev. Alla användare kan avregistrera sig från nyhetsbrevet genom att följa avregistreringslänken längst ner i nyhetsbrevet.

Vi vill även skicka användbar information om nya tjänster, tips för att få ut mer av ditt abonnemang och liknande. Varje enskild användare kan välja att inte ta emot denna information genom att göra en reservation på Min sida.

Användaren ansvarar själv för att alltid se till att uppgifterna som framkommer på användarkontot är korrekta samt ansvarar för att skydda sina kontouppgifter.

Ändring av villkor

Small Step Media förbehåller sig rätten att göra ändringar i vilkoren. Väsentliga ändringar av användarvillkoren kommer att meddelas via e-post.

Small Step Media förbehåller sig rätten att ändra priset på den pågående prenumerationen. De nya priserna annonseras på Small step medias hemsidor och meddelas kunden via mail.

Integritet

Genom att registrera dig på AB+ registrerar du även personuppgifter. Genom att registrera dig som användare godkänner du också vår sekretesspolicy.

Driftstopp

Small Step Media strävar efter att alltid leverera AB+ på ett professionellt sätt. På samma sätt måste vi av säkerhetsskäl samt tekniska eller operativa skäl uppdatera och underhålla tjänsten från tid till annan. Under dessa perioder kan hela eller delar av tjänsten vara otillgänglig.

Small Step Media förbehåller sig även rätten att stänga tjänsten och ansvarar inte för eventuella förluster som kan uppstå till följd av detta. Vid långvarig otillgänglighet kan du kräva en proportionell återbetalning av betalningen.

Brott mot villkoren

I händelse av brott mot, eller misstänkt brott mot, dessa villkor förbehåller sig Small Step Media rätten att avsluta din prenumeration med omedelbar verkan. I sådana fall kommer Small Step Media att skicka dig information om detta till den e-postadress du angav vid registrering av prenumerationen.

 

X

Håll dig uppdaterad! Få vår veckovisa nyhetsuppdatering skickad direkt till din inkorg.

Din e-postadress kommer inte att användas för att skicka dig något annat än våra nyhetsbrev. Läs mer på vår sekretesspolicysida.